Zoek rond postcode

Drive in discotheek Balthazar

Drive in discotheek Balthazar

9 / 10.0
(8 stemmen)
Franz Schubertstraat 85
3533GV Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0307850857
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@balthazar.nl
52.08735.086525
8 4.5298013245033 9 9
Gemiddelde waardering uit 8 stemmen

Bedrijfsomschrijving

DRIVE IN DIXO BALTHAZAR
Dixo Balthazar draait al jaren de gezelligste feesten van Utrecht eo. Balthazar is onder andere bekend van de vele studentenfeesten zoals SWAK-feesten, A4, A5, Full House en international party's. Ook is Balthazar bekend van het Pann-festival, Ouderalleen, feesten in de Utrechtse Forten en bedrijfsfeesten.

DRIVE IN UTRECHT
Balthazar verzorgt naast bedrijfsfeesten ook privé-feesten zoals promoties, verjaardagen en bruiloften. Vaste klanten zijn onder andere het UMC, ministeries, gemeente Utrecht, Fort Vechten, RIVM, Go-Out, FOM, AD, Ouderalleen, StayOkay, Sesamstraat (zie referenties)

DRIVE IN SHOW OP UITEENLOPENDE LOCATIES
Balthazar draait graag in bijzondere lokaties. Of het nu in een oud fort is of in een kasteeltje te Frankrijk, Drive in Dixo Balthazar komt overal! Of het nu bruiloften, promotiefeesten of bedrijfsfeesten zijn, Balthazar maakt van ieder feest een echt swingfeest! Kijk ook eens op onze site bij feestlocaties met unieke feestzalen, die we als Dixo aanbevelen en die je niet zo makkelijk elders vindt.

INFORMEER RUIM VAN TE VOREN
Indien je een feestzaal boekt neem dan direct contact op voor een optie in de agenda. Vaak worden we zo'n vijf maanden van te voren geboekt. Stuur een mail met de datum en de locatie van het feest. Je ontvangt meestal binnen een dag bericht terug.

Reviews

Plaats een review
|
Superfeest
Ik vierde mijn 50e verjaardag op de Domtoren in Utrecht. Ik wilde er vooral een lekker dansfeest van maken. De mensen van de Domtoren hadden DJ Balthazar getipt. Dat bleek een schot in de roos. In de voorbereiding voelde het al helemaal goed. Er werd goed doorgevraagd wat voor soort muziek ik wilde, ik mocht zelfs een voorkeurslijst met muziek opgeven (zowel jaren 70/80 disco, maar ook wel de hits van nu). En die voorkeurslijst werd tijdens de avond ook grotendeels gedraaid, waarbij er nog genoeg ruimte was voor verzoeknummers van de gasten. De DJ's waren zeer enthousiast, aardig en betrokken. De lichtshow was prachtig (komt zeer fraai tot zijn recht in die hoge Domtoren), het geluid prima. Kortom: een echte aanrader!
goede muziekkeuze
Waardering:
5.0 10.0
|
superfeest gehad
Dixo balthazar draaide ons trouwfeest in een kasteeltje in Driebergen en het klopt helemaal, het was perfect!! We hoorden mensen alleen maar over de goeie muziek, zelfs verbaasd dat er echt alleen máár goede muziek was! En volop dansen! De saxofonist maakte het helemaal compleet, een prachtige danscombi met de DJ's, die zoals beloofd het mixen onder de knie hebben! Oftewel, top, en goed geluisterd naar onze wensen. Balthazar gaat vast snel weer een feest verzorgen voor een van onze vrienden
goede mixen alleen maar goede muziek gehoord tijdens ons feest supergaaf in combinatie met de saxofonist
ver van te voren volgeboekt je moet ze op tijd boeken
Waardering:
5.0 10.0
|
Echt feest!
Dixo Balthazar draait super goede feesten. Ik heb ze gezien op een groot wijkfeest in Oog in Al Utrecht: iedereen ging los in een grote circustent van begin tot einde. Ze speelden ook samen met een Saxofonist. Echt goed ook die gast. Gewoonweg top.
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima
Balthazar draaide op ons huwelijk. Geweldige sfeer neergezet, en eindelijk eens een DJ die vooral draait en vooral aanvoelt wat het publiek nodig heeft. Balthazar vervolgens ook meegemaakt op veel bruiloften van vrienden van ons en telkens dezelfde ervaring.
Waardering:
4.0 8.0
|
Topfeesten van topkwaliteit
Balthazar voelt, proeft en maakt de sfeer. Altijd een perfecte balans tussen nieuwe en oude muziek, afhankelijk van wat het publiek wil.
Waardering:
5.0 10.0
|
Alleen maar goed efeesten meegemaakt
Dixo Balthazar draaide voor ons de SWAK studentenfeesten in Tivoli. Die waren altijd binnen een uur uitverkocht. De feesten waren altijd van hoge kwaliteit en altijd voor ieder wat wils. Met blokken top 40, jaren 90, 80, 00, grunch, ska. lekker up tempo en mooi gemixt
lekker up tempo, de hele avond een volle dansvloer
Waardering:
5.0 10.0
|
Voor de betere feesten
Staat garant voor een avond met lekkere muziek en een goede sfeer...
Waardering:
5.0 10.0
|
superfeestje
Al een paar keer meegemaakt bij bruiloften. Verschillende dj's, maar allemaal draaien ze een lekkere mix van oud
Waardering:
5.0 10.0
|
Balthazar rockt de pan uit !!!
Altijd hele fijne feestjes :-)
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

LA Scala Dorata(7.8/10.0)1.2km
Utrecht - Van der Palmstraat 15
 
 
Dixo Balthazar(8.4/10.0)1.2km
Utrecht - Borneostraat 54
Faciliteiten disco: Band, DJ's, Dansen, Discotheek, Drive-in, Verlichting, Zaalverhuur, ...
Muziekstijlen: Dance, House, Klassiekers, Party, Swingen, Techno
 
 
La Cloche(7.4/10.0)1.8km
Utrecht - Amsterdamsestraatweg 287C
 
 
Club Poema(8.0/10.0)2.1km
Utrecht - Drieharingstraat 22
Club Poema is Utrecht's gezelligste (letterlijk) underground club, met de focus op electro, house, minimal en techno. Op zaterdagen programmeert Poema de beste house, minimal, electro en techno dj’s. Door de aanwezigheid van een uitstekend geventileerde rookruimte, lockerbox kluisjes systeem,...meer...
Faciliteiten disco: Cocktailbar, DJ's, Rokersruimte
Muziekstijlen: House, Modern, Techno, Top-40
 
 
The Jam(8.0/10.0)2.2km
Utrecht - Oudegracht 97
Faciliteiten disco: Bruiloften, Discotheek, Stappen, Verhuur
 
 
Club Touché(7.8/10.0)2.3km
Utrecht - Oudegracht 151
 
 

Plaatsen in de buurt

Bunnik - De Meern - Hilversum - Houten - Ijsselstein Ut - Lopik - Maarssen - Nieuwegein - Woerden - Zeist